DEVOJKO, JESI LI OVO STVARNO TI? PLAVUŠA KOJA JE JEDVA PUNOLETNA nekada je bila DRUGA OSOBA, Srbi će IZNEVEROVATI
Foto: Printscreen Instagram/emaradujko

HIT FOTKE

DEVOJKO, JESI LI OVO STVARNO TI? PLAVUŠA KOJA JE JEDVA PUNOLETNA nekada je bila DRUGA OSOBA, Srbi će IZNEVEROVATI

Danas je naša najskandaloznija pevačica, a ovako je pre izgledala

Objavljeno:

Neko ko je za kratko vreme privukao veliku pažnju sigurno je intrigantna pevačica Ema Radujko, koja je pre toga pažnju privlačila kao influenserka.

Njeni nastupi i spotovi su više nego skandalozni.

Ona je na svojim nastupim uvek provokativna, njeni kostimi za scenu su više nego oskudni, a ono što ona najviše ističe na svojim javnim performansima je svakako se*si zadnjica, na koju je ona ponosna, jer redovno trenira i ponosna je na svoj izgled.

1 / 10 Foto: M.P./ATAImages

Sada je Ema svima prepoznatljiva kao plavuša, bilo da joj je kratka kosa, da li nosi perike ili veštačke repove, ali malo ko zna, da je pre nekoliko godina, kada još nije bila toliko poznata i kada zapravo još nije bila ni punoletna, ona kao tinejdžerka "furala" neki drugi imidž.

Tada je bila svetlija brineta, a mi smo iskopali njen snimak iz tog perioda.

Interesantno je da je na ovom snimku i mlada muzička zvezda David Radosavljević, koji je bio tinejdžerska ljubav Eme Radujko.

Tada je bila svetlija brineta
Tada je bila svetlija brinetafoto: prentscreen/instagram/emaradujko

Podsećamo da je David posle nje imao romanse i sa nekim drugim poznatim damama, među kojima je i Jovana Radić iz grupe "Hurricane".

Što se tiče emisije, njen ljubavni život je više nego intrigantan otkad je postala neverovatno popularna. Ona ne krije da joj pišu fudbaleri i drugi sportisti i da pokušavaju da je smuvaju.

Sada je Ema svima prepoznatljiva kao plavuša
Sada je Ema svima prepoznatljiva kao plavušafoto: prentscreen/instagram/emaradujko

U proteklom periodu se Ema u medijima prepucavala sa Teodorom Džehverović, sa kojom je porede još od samog početka njene karijere na javnoj sceni. Mada, ima i onih koji sumnjaju da je sukob između Eme i Teodore zapravo dogovoren, kako bi dodatno privlačile pažnju i fanova i medija. Čak ako je ovaj sukob bio fejk, i takav on je izazvao različite reakcije.

Bonus video:

00:33

Aleksandra Nikolić mokra do gole kože

(Espreso / M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.